Beste gemeenteleden, ouders, verzorgers en kinderen,

Op zaterdagmiddag 26 november is de volgende Kliederkerk. 

De kliederkerk bestaat uit de uitwerking van een mooi bijbelverhaal, samen knutselen en spelen in hetzelfde thema en de middag afsluiten met een gezamelijke maaltijd; een vorm van kerkzijn voor ouders, verzorgers en kinderen.

We starten de adventsperiode met het thema: ‘Dagelijks brood’. God gaf de Israëlieten elke dag opnieuw manna in de woestijn. Wij kunnen daar o.a. van leren dat we dag in, dag uit op God mogen vertrouwen.

Willen jullie ook goed voorbereid op reis naar Kerstmis? Geef je dan op via deze mail (kliederkerk.lbg@gmail.com). Graag aanmelden vóór woensdag 23 november, zodat we hier rekening mee kunnen houden met de inkopen.

We hopen jullie de 26’ste te ontmoeten!

Ingang: via het Hooglandse Huys, inloop vanaf 15:45 uur, start 16:00 uur. Dit keer is het weer inclusief een gezamenlijke maaltijd. Einde 18:00 uur.

Hartelijke groet, het Kliederkerk team.

p.s. Wij zoeken nog vrijwilligers die ons helpen tijdens de Kliederkerkmiddagen:

– tussen 13:00 – 15:00 uur: klaarzetten spullen en/of koffie (klaar)zetten

–  vanaf 15:30 – 16:00 uur: ontvangst deelnemers

–  vanaf 16:00 – 17:00 uur:  begeleiden van spel of knutsel (al voorbereid door ons)

– vanaf 16:30 – 18:30: helpen met de maaltijd en daarna met opruimen (boodschappen doen wij).

Vind je het leuk om te helpen (deze keer of een volgende keer) en heb je voorkeur voor een specifieke activiteit? Laat het weten via kliederkerk.lbg@gmail.com.

Wanneer jullie lege eierdozen hebben en kwijt willen (van 6 eieren) en tijdschriften met veel plaatjes (zoals national geographic)? Laat dit ook weten,  deze kunnen we goed gebruiken voor het knutselen.