Onze stad lijkt bijna tot stilstand gekomen. Niemand weet hoe het verder verloopt, maar we kunnen er in deze moeilijke tijd wel voor elkaar zijn.

De Leidse Binnenstadsgemeente is er voor u, voor hulpvragen, troost en bemoediging. Misschien heeft u praktische hulp nodig of heeft u behoefte aan een (telefonisch) praatje. De pastorale raad heeft daarom een telefoonnetwerk opgezet. Neemt u vooral contact met ons op als u gebeld wilt worden of iemand kent die behoefte heeft aan contact in deze bijzondere tijden. De pastorale raad is bereikbaar via: pastoraleraad@leidsebinnenstadsgemeente.nl  Uiteraard is ook onze predikant ds. Margreet Klokke beschikbaar. Zij is bereikbaar via: klokke@leidsebinnenstadsgemeente.nl. Er is een telefonisch spreekuur van di-vr, 9:00–9:30 via 06-48228505.