Onze voormalige Jonge Theoloog des Vaderlands Tabitha van Krimpen heeft afgelopen zomer een boek gepubliceerd met de uitdagende titel “Bottom-up kerk. Zijn waar twintigers zijn.”

Tabitha schetst als theoloog en bedrijfskundige een kerk waar iedereen mee doet. Ook welke inhoudelijke en zakelijke veranderingen daarvoor nodig zijn. Ze deelt diverse prikkelende ideeën en voorbeelden om kerken anders en beter aan te laten sluiten bij haar leeftijdsgenoten in stad, wijk of buurt.

Ook de Hooglandse Kamer komt voorbij in haar boek als recent voorbeeld om aansluiting te zoeken met (verschillende doelgroepen in) de stad.

Op dinsdagavond 7 november wil Tabitha van Krimpen graag hierover met ons in gesprek aan om zo elkaar te inspireren en verder te helpen in bottom-up kerk zijn in Leiden.

Deze inspiratie-avond is gezamenlijke voorbereid door De Ekklesia Leiden, de Hooglandse Kamer en de Algemene Kerkenraad van de Protestantse gemeente Leiden.

De deuren van de Hooglandse Kamer aan de Hooglandse Kerkgracht 58 staan vanaf 19.30 open. Het is dan ook mogelijk om de huidige foto expositie ‘Overleven!‘ te bekijken.

Het helpt de organisatie van de avond om je vooraf aan te melden: info@hooglandsekamer.nl . Wie alvast meer over Tabitha wil weten: zie www.tabithavankrimpen.nl