Vanuit de Leidse Binnenstadsgemeente willen we samen met de Protestantse gemeente in Leiderdorp en de organisatie World Servants een jongerenreis organiseren. Het is een geweldige ervaring om samen met leeftijdsgenoten een paar weken naar Zambia op werkvakantie te gaan en iets moois neer te zetten om mensen daar te helpen. (Zie ook de website van World Servants.)

De reis is bedoeld voor jongeren van 16 tot 30 jaar. We organiseren de reis vanuit verschillende kerken, maar uiteraard mogen ook vrienden van je sportvereniging of school aansluiten. Het plan is om in de zomer van 2020 aan onderwijsvoorzieningen in een plattelandsgebied in Zambia te bouwen. Voor die tijd is er een voorbereidingstraject in samenwerking met World Servants en moet er geld ingezameld worden voor de reis en het werk.

Op dinsdagavond 2 april is er vanaf 20.00 uur een informatiebijeenkomst voor jongeren (en hun ouders), waarbij we het plan verder willen bespreken. Jullie zijn van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn in het Hooglandse Huys (adres Moriaansteeg 50, Leiden).

Heb je interesse of vragen, neem gerust contact met me op via email jeugdwerk@leidsebinnenstadsgemeente.nl of telefoon 0650842864.

Groeten,

Emmie Kaljouw

Jeugdwerker LBG